Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До Трускавецького міського суду Львівської області завітали школярі

20 лютого 2019, 16:33

      20 лютого 2019 року до Трускавецького міського суду Львівської області завітали учні 4 А класу середньої загальноосвітньої школи № 3 м. Трускавця.

       Перед дітьми  виступила суддя-спікер Василюк Тетяна Василівна, яка розповіла юним відвідувачам про діяльність суду, основні принципи судочинства, а також прочитала лекцію про стратегію запобігання булінгу, яка спрямована на створення позитивних соціальних навичок у дітей, посилення соціальної активності та зменшення проблемних форм поведінки. Під час зустрічі діти переглянули презентацію на тему булінгу і з’ясували, що таке булінг, його види, як його розпізнати, що робити у ситуації з булінгом. 

      Після цього діти були запрошені заступником керівника апарату Іриною Лесович на екскурсію приміщенням суду. Школярі відвідали зали судових засідань (кримінальний та цивільний), архів суду і канцелярію суду.

       Зустріч проходила невимушено та в дружній атмосфері. Діти залишились сповненими приємних вражень від проведеного заходу.  На згадку про проведений захід зроблено спільні фото.

      Трускавецький міський суд Львівської області планує організацію подібних заходів на регулярній основі та запрошує до співпраці і комунікації навчальні заклади міста. Для організації проведення заходу звертайтесь до прес-секретаря суду Ірини Лесович за телефоном: 6-65-08.

Інші світлини з заходу можна переглянути за посиланням:

 

 

За повідомленням прес-служби суду