Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Підозрюваного у незаконному переправленні осіб через кордон взяли під варту на 60 діб

14 лютого 2019, 17:41

До Біляївського районного суду Одеської області надійшло клопотання слідчого СВ Біляївського ВП ГУНП в Одеській області про застосування запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою стосовно громадянина К., 1983 року народження, громадянина Республіки Молдови, підозрюваного у скоєнні злочину, передбаченого частиною другою статті 332 Кримінального кодексу України (незаконне переправлення осіб через державний кордон України вчиненому щодо кількох осіб).

Громадянин К. підозрюється в тому, що, перебуваючи на території Республіки Молдова, вступив у злочинну змову з невстановленою слідством особою,  щодо здійснення незаконного переправлення через державний кордон України двох громадян Великобританії. За версією слідства громадянин К. незаконно переправив громадян Великобританії на територію України на човні через річку Дністер, перетнувши умовну лінію державного кордону України поза межами пункту пропуску через державний кордон України.

           13 лютого 2019 року слідчий суддя Біляївського районного суду Одеської області при розгляді матеріалів справи, постановила ухвалу про застосування до підозрюваного громадянина К. запобіжний захід у вигляді тримання під вартою в ОСІ строком на 60 днів, визначивши розмір застави у розмірі 75000грн.

 

 За повідомленням прес-служби суду