Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До суду надійшла справа за обвинуваченням двох правоохоронців у вимаганні та одержанні неправомірної вигоди

14 лютого 2019, 14:08

13 лютого 2019 року до Зарічного районного суду м. Сум надійшов обвинувальний акт стосовно двох працівників поліції (на момент події) у вимаганні та одержанні неправомірної вигоди (частина третя статті 368 Кримінального кодексу України). Крім того один із них, громадянин М., обвинувачується ще й у скоєнні ДТП на пішохідному переході по вулиці І. Сірка у м. Суми (частина перша статті 286 Кримінального кодексу України).

Підготовче судове засідання відбудеться о 10:30 18 лютого 2019 року.

Головуючий суддя – Янголь Є.В.

Пошук інформації щодо стадій розгляду справи можна здійснити на веб-порталі «Судова влада» за № 578/1218/18.

Інформаційно: чоловіків обвинувачують у вимаганні та одержанні 10 тис грн. неправомірної вигоди від жінки за непритягнення її сина до кримінальної відповідальності за скоєне правопорушення.

ДТП, у вчиненні якої обвинувачено одного з чоловіків, сталась 21 серпня 2018 року, в м. Суми на регульованому перехресті вул. Інтернаціоналістів та вул. І. Сірка. Водій автомобіля Daewoo Lanos допустив наїзд на двох пішоходів, які ішли по пішохідному переходу. Постраждалих із травмами різного ступеня тяжкості доставлено в лікарню.

Дана справа до Зарічного районного суду м. Суми надійшла за підсудністю з Великописарівського районного суду Сумської області.

 

За повідомленням прес-служби суду