Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Cудом обрано запобіжний захід особам, які підозрюються у вчиненні розбою та незаконному позбавленні волі

13 лютого 2019, 10:14

12 лютого 2019 року слідчим суддею Прилуцького міськрайонного суду Чернігівської області було розглянуто та постановлено ухвалу суду  про обрання запобіжного заходу  у вигляді тримання під вартою на 60 днів, стосовно молодих чоловіків, які підозрюються у вчиненні розбою та незаконному позбавленні волі або викраденні людини.

 12 лютого  2019 року до Прилуцького міськрайонного суду надійшло два клопотання від слідчого СВ Прилуцького відділу поліції ГУНП в Чернігівській області про застосування до осіб, які підозрюються у скоєнні кримінальних правопорушень, передбачених частиною третьою статті 187 Кримінального кодексу України - розбій, поєднаний з проникненням у житло, інше приміщення чи сховище та частиною другою статті 146 Кримінального кодексу України (незаконне позбавлення волі або викрадення людини, вчинені щодо малолітнього або з корисливих мотивів, щодо двох чи більше осіб або за попередньою змовою групою осіб, або способом, небезпечним для життя чи здоров'я потерпілого, або таке, що супроводжувалося заподіянням йому фізичних страждань, або із застосуванням зброї, або здійснюване протягом тривалого часу).

Інформаційно: громадянини С. та Б. за попередньою змовою, з метою заволодіння чужим майном, проникли в жилий будинок та здійснили напад на громадянина Д., нанесли останньому тілесні ушкодження у вигляді ударів руками та ногами в область голови та тулуба, заволоділи його особистими речами. В подальшому кинули його в погріб, де тримали проти його волі.

 

За повідомленням прес-служби суду