Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Суд продовжив запобіжні заходи обвинуваченим у справі щодо розбійного нападу та умисного вбивства 35-річної жінки

13 лютого 2019, 10:03

У Центральному районному суді м.Миколаєва триває судовий розгляд у кримінальному провадженні за обвинуваченням 26-річного чоловіка у вчиненні кримінальних правопорушень за пунктом шостим частини другої статті 115, частини четвертої статті 187 Кримінального кодексу України та 19-річних чоловіка та дівчини, обвинувачених за частиною четвертою статті 187 Кримінального кодексу України. Усі троє є мешканцями м.Одеси.

Нагадаємо, останні обвинувачуються у розбійному нападі, а 26-річний обвинувачений також і у вбивстві 35-річної жінки, з якою останній познайомився у соціальній мережі. Подія мала місце вночі 1 серпня 2018 року на узбережжя р.Інгул в районі вул. 2-га Набережна в м.Миколаєві.

Зазначене провадження розглядається колегією суддів у складі Світлани Скрипченко, Івана Дірка під головуванням Сергія Медюка.

У судовому засіданні прокурор заявив клопотання щодо продовження запобіжного заходу у виді цілодобового домашнього арешту щодо 19-річної обвинуваченої та строків тримання під вартою стосовно двох інших фігурантів провадження.

В обґрунтування зазначив, що наявні ризики не зменшились, а більш м’які запобіжні заходи не зможуть забезпечити належну процесуальну поведінку обвинувачених.

Обвинувачені та їх захисники заперечували проти задоволення клопотання прокурора.

Дослідивши матеріали та заслухавши думки сторін, колегія суддів ухвалила продовжити запобіжний захід у виді цілодобового домашнього арешту з зобов’язанням носити електронний засіб контролю щодо 19-річної обвинуваченої, стосовно інших обвинувачених продовжити строки тримання під вартою до 12 квітня 2019 року.

 

За повідомленням прес-служби суду