Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

У справі щодо розбійного нападу та умисного вбивства 35-річної жінки оголошено перерву

30 січня 2019, 16:49

У Центральному районному суді м.Миколаєва триває судовий розгляд у кримінальному провадженні за обвинуваченням 26-річного чоловіка у вчиненні кримінальних правопорушень за пунктом шостим частини другої статті 115, частини четвертої статті 187 Кримінального кодексу України та 19-річних чоловіка та дівчини, обвинувачених за частиною четвертою статті 187 Кримінального кодексу України. Усі троє є мешканцями м.Одеси.

Зазначене провадження розглядається колегією суддів у складі Світлани Скрипченко, Івана Дірка під головуванням Сергія Медюка.

Нагадаємо, відповідно до обвинувального акту, обвинувачені, з метою незаконного збагачення вирішили вчинити розбійний напад, з метою заволодіння чужим майном на території м.Миколаєва.

26-річний обвинувачений познайомився у соціальній мережі з 35-річною мешканкою м.Миколаєва та при листуванні домовився з нею про зустріч у нічний час.

01.08.2018 року, приблизно о 00.30 обвинувачений разом з жінкою прибули на узбережжя р.Інгул в районі вул. 2-га Набережна, де вже перебували інші фігуранти справи.

Чоловік почав наносити металевим гвинторізом удари в область голови жінки, інші обвинувачені знаходились поряд з метою запобігти втечі останньої. Після нанесення низки сильних ударів, обвинувачені заволоділи мобільним телефоном та золотими прикрасами жінки. Від отриманих травм остання померла.

У судовому засіданні, один з захисників 26-річного обвинуваченого клопотала про оголошення перерви для ознайомлення з матеріалами справи, оскільки вона нещодавно уклала угоду із підзахисним та не мала змоги ознайомитись з матеріалами.

Прокурор та інші захисники зазначеного обвинуваченого не заперечували проти задоволення клопотання.

Порадившись на місці, колегія суддів ухвалила відкласти судовий розгляд справи до 12:00 12 лютого 2019 року.

 

За повідомленням прес-служби суду