Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Підозрюваному у вбивстві чотирьох осіб призначено судово-психолого-психіатричну експертизу

25 січня 2019, 10:52

Слідчий суддя Вінницького міського суду Вінницької області 23 січня 2019 року задовольнив клопотання слідчого про проведення амбулаторної комплексної судово-психолого-психіатричної експертизи стосовно 30-річного вінничанина, який підозрюється у вбивстві власної матері, дружини та двох дітей.

У судовому засіданні слідчий клопотання мотивував тим, що 30-річний чоловік підозрюється у вчиненні особливо тяжкого злочину, тому для повного, всебічного та неупередженого дослідження всіх обставин кримінального правопорушення, виникла необхідність у встановленні психічного стану підозрюваного на момент вчинення злочину. Прокурор клопотання підтримав.

Сторона захисту та підозрюваний не заперечували у задоволенні клопотання.

Суд ухвалив призначити у даному кримінальному провадженні проведення амбулаторної комплексної судово-психолого-психіатричної експертизи.

Нагадуємо, що 2 січня 2019 року слідчий суддя Вінницького міського суду Вінницької області задовольнив клопотання слідчого про застосування запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою стосовно 30-річного вінничанина, який підозрюється у вчиненні умисного убивства чотирьох людей, а саме його матері, дружини та двох малолітніх  дітей (пункт 1,2 частина друга стаття 115 Кримінального кодексу України).

Наразі тривають слідчі дії.

 

За повідомленням прес-служби суду