Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Північний апеляційний господарський суд закрив провадження у справі щодо знесення житлового будинку по вул. Теодора Драйзера, 40

22 січня 2019, 14:36

На розгляді Північного апеляційного господарського суду перебувала справа № 910/28188/14 за позовом Київської міської ради до ТОВ «Глобал Строй-3», ТОВ «Українська будівельна компанія «Укрсоцбуд» та ТОВ «Київмонтажбуд» про зобов’язання знести самочинно збудовані споруди.

Рішенням місцевого господарського суду від 24 травня 2018 року позов було задоволено повністю та зобов’язано відповідачів у справі знести об’єкт самочинного будівництва «реконструкція нежитлового будинку під багатоквартирний житловий будинок по вул. Теодора Драйзера, 40 у Деснянському районі м. Києва», як самочинно збудований на земельній ділянці та привести земельну ділянку у попередній стан.

Сьогодні, 22 січня 2019 року судом було закінчено розгляд вказаної справи в апеляційному провадженні, оголошено вступну та резолютивну частини постанови суду.

За результатами розгляду апеляційних скарг, колегія суддів Північного апеляційного господарського суду постановила апеляційні скарги задовольнити частково, рішення суду першої інстанції скасувати та закрити провадження у справі.

 

Про складення повного тексту постанови та її опублікування в Єдиному державному реєстрі судових рішень буде додатково повідомлено на веб-ресурсах Північного апеляційного господарського суду.

 

За повідомленням прес-служби суду