Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Справи, які розглядатимуться Центральним апеляційним господарським судом з 21 по 25 січня 2019 року, що можуть становити підвищений суспільний інтерес

21 січня 2019, 15:07

21.01.2019 року

Справа № 912/895/18

за апеляційною скаргою фізичної особи-підприємця Савченко Юлії Миколаївни на рішення господарського суду Кіровоградської області від 09.08.2018 за позовом Заступника прокурора Кіровоградської області в інтересах держави в особі Східного офісу Державної аудиторської служби України та Управління освіти, молоді та спорту Олександрійської міської ради до фізичної особи-підприємця Савченко Юлії Миколаївни про визнання недійсними додаткових угод до договору, стягнення 163 533 грн. 71 коп.

 Справа № 904/2600/18

за апеляційною скаргою прокуратури Дніпропетровської області  на рішення господарського суду Дніпропетровської області у справі за позовом Керівника Дніпродзержинської місцевої прокуратури Захарова М.Ю. в інтересах держави в особі Криничанської районної державної адміністрації Дніпропетровської області та Дніпропетровської обласної державної адміністрації до Товариства з обмеженою відповідальністю з іноземними інвестиціями "Кольорові  метали" про розірвання договору оренди.

 

Справа № 904/1118/18

за апеляційною скаргою Покровської міської ради на рішення господарського суду Дніпропетровської області у справі за позовом Покровської міської ради Дніпропетровської області до Господарчого товариства з обмеженою відповідальністю торгово-виробничого підприємства "Содружество",  треті особи-1,2 які не заявляють самостійних вимог на предмет спору, на стороні відповідача - Товариство з обмеженою відповідальністю "Стройпрогрес, Нікопольська об'єднана Державна податкова інспекція Головного управління ДФС у Дніпропетровській області про стягнення збитків в розмірі 95 342 грн. 99 коп. за користування земельною ділянкою без достатніх правових підстав.

 22.01.2019 року

Справа № 908/894/18

за апеляційною скаргою Товариства з обмеженою відповідальністю “Золото Скифов” на рішення господарського суду Запорізької області у справі за  позовом  Керівника Мелітопольської місцевої прокуратури  в інтересах держави в особі органу, уповноваженого державою здійснювати відповідні функції в спірних відносинах Кирилівська селищна рада Якимівського району Запорізької області до Товариства з обмеженою відповідальністю “Золото Скифов” про розірвання договору оренди земельної ділянки та зобов’язання повернути земельну ділянку.    

 Справа № 904/3077/18 

за апеляційною скаргою Товариства з обмеженою відповідальністю "БІОС" на рішення господарського суду Дніпропетровської області у справі за позовом Департаменту комунальної власності, земельних відносин та реєстрації речових прав на нерухоме майно Кам'янської міської ради до Товариства з обмеженою відповідальністю "БІОС", третя особа, що не заявляє самостійних вимог на стороні позивача - Комунальне підприємство "Дніпродзержинське житлове об'єднання" про розірвання договору оренди нерухомого майна та виселення.

 

Справа № 904/2836/18

за апеляційною скаргою Фізичної особи-підприємця Сівенок Володимира Миколайовича на рішення господарського суду Дніпропетровської області у справі за позовом Синельниківської місцевої прокуратури Дніпропетровської області до Васильківської селищної ради Васильківського району Дніпропетровської області та Фізичної особи-підприємця Сівенок Володимира Миколайовича про визнання незаконним рішення та зобов'язання повернути земельні ділянки.  

23.01.2019 року

Справа № 904/1584/18

за апеляційною скаргою ФОП Мухи Ігоря Івановича на рішення господарського суду Дніпропетровської області від 31.07.2018року по справі за позовом Керівника Дніпропетровської місцевої прокуратури №1 Дніпропетровської області в інтересах держави в особі Дніпровської міської ради  в особі Департаменту по роботі з активами Дніпровської міської ради до ФОП Мухи Ігоря Івановича, третя особа Комунально виробниче житлове ремонтно-експлуатаційне підприємство Індустріального району м. Дніпра про стягнення заборгованості в розмірі 123 922, 86грн.  та зобов'язання повернути нежитлове приміщення за актом приймання-передачі. 

 Справа № 912/1638/18

за апеляційною скаргою Заступника військового прокурора Херсонського гарнізону на рішення господарського суду Кіровоградської області у справі за позовом Заступника військового прокурора Херсонського гарнізону в інтересах держави в особі  Державного концерну "Укроборонпром" Публічного акціонерного товариства "Херсонський завод "Судмаш" до Приватного  акціонерного товариства "Торговий дім "Гідросила" про стягнення 102 872,61 грн.

Справа № 14/72/06-20/18/10

за апеляційною скаргою Товариства з обмеженою відповідальністю Науково-виробниче товариство "Квінт-Ф ЛТД" на рішення Господарського суду Запорізької області у справі №14/72/06-20/18/10 за позовом Дочірнього підприємства “Запорізький річковий порт”  Акціонерної судноплавної компанії “Укррічфлот  до Орендного підприємства “Запорізьке міжміське бюро технічної інвентаризації”, треті особи, які не заявляють самостійних вимог на предмет спору на стороні позивача: Фонд державного майна України, Відкрите акціонерне товариство “Акціонерна судноплавна компанія “Укррічфлот”, Фізична особа - підприємець Єршова (Дзюба) Світлана Володимирівна про визнання права власності.

 Справа № 904/8549/17

за апеляційною скаргою Мар'янівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів на рішення Господарського суду Дніпропетровської області у справі  за позовом Новомосковської місцевої прокуратури Дніпропетровської області в інтересах держави в особі Головного управління Держгеокадастру у Дніпропетровській області до Мар'янівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів та Товариства з обмеженою відповідальністю "Орільський об'єднаний елеватор", за участю третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору, на стороні відповідача-1: Відділу освіти Новомосковської районної державної адміністрації про визнання недійсним договору та зобов'язання звільнити земельну ділянку.

 

24.01.2019 року

Справа № 904/2820/18

за апеляційною скаргою ТОВ з іноземними інвестиціями "Кольорові Метали" на рішення господарського суду Дніпропетровської області від 18.10.2018 у справі за позовом  Жовтоводської місцевої прокуратури Дніпропетровської області, м.Жовті Води в інтересах держави в особі Верхньодніпровської районної державної адміністрації, м.Верхньодніпровськ, Дніпропетровської обласної державної адміністрації, м. Дніпро до ТОВ з іноземними інвестиціями "Кольорові Метали" про розірвання договору оренди землі, повернення земельної ділянки та стягнення заборгованості в сумі 2 177 321грн.35 коп.  

Справа №904/3037/18

за апеляційною скаргою Товариства з обмеженою відповідальністю "Компанія "Алекс Металл Групп" на рішення  Господарського суду Дніпропетровської області від 25.10.2018 року у справі  за позовом Дніпровської міської ради до Товариства з обмеженою відповідальністю "Компанія "Алекс Металл Групп" про стягнення 684 757,72 грн. збитків, завданих безоплатним використанням земельної ділянки.

 

За повідомленням прес-служби суду