Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Великомихайлівський районний суд Одеської області розпочав анонімне опитування громадян щодо якості та ефективності роботи суду

29 листопада 2018, 10:03

Шановний відвідувач суду!

Відповідно до пункту 2 рішення Ради суддів України № 28 від 02 квітня 2015 року, на виконання пункту 3 рішення Ради судів України № 35 від 12 травня 2016 «Про реалізацію «Системи оцінювання роботи суду», з метою об’єктивної оцінки якості послуг, які надаються Великомихайлівським районним судом Одеської області  та розробки ефективних кроків для підвищення рівня громадської довіри до суду протягом листопада-грудня 2018 року  пропонуємо Вам взяти участь в анонімному опитуванні громадян щодо їх задоволеності якістю функціонування Великомихайлівського районного суду Одеської області. Анонімне опитування проводиться з метою об’єктивної оцінки якості послуг, що надаються судом. Отримана інформація використовуватиметься для розробки ефективних рекомендацій щодо поліпшення якості судових послуг та підвищення рівня громадської довіри до суду.

Протягом зазначеного терміну громадяни - відвідувачі суду, які виявили бажання прийняти участь у анонімному опитувані, заповнюють опитувальну Анкетубланк якої можливо отримати у  в кабінеті заступника  керівника апарату суду 2-й поверх каб. № 8.  

  • відправити  анкету  на поштову адресу суду  (67100, смт. Велика Михайлівка, вул. Пушкіна, 2б);
  • занести особисто до суду.

  Будьте впевнені, що інформація, яка збирається, є цілком конфіденційною і отримані відповіді будуть використані лише в узагальненому вигляді. Від Вашої щирості та відповідального ставлення до опитування залежить якість та повнота інформації, на підставі якої буде отримана загальна картина якості роботи суду.

 За повідомленням прес-служби суду