Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

34 тисячі гривень штрафу та 10 років без права керувати транспортом – покарання за водіння авто у стані наркотичного сп’яніння

29 листопада 2018, 09:56

Постановою Бабушкінського районного суду м.Дніпропетровська місцевого мешканця м. Дніпра визнано винним у вчиненні адміністративного правопорушення, передбаченого ч.3 ст.130  КУПаП України (повторне протягом року керування транспортними засобами у стані наркотичного сп’яніння).

Як стало відомо, 19 жовтня 2018 року  на пр.Б.Хмельницького у Дніпрі обвинуваченого, який керував авто у стані наркотичного спянінні, зупили поліцейські.

Від проходження медичного огляду на стан спяніння в установленому законом порядку  у присутності 2-х свідків правопорушник відмовився, чим порушив п. 2.5 Правил дорожнього руху України. У судове засідання обвинувачений не з`явився, хоча був належним чином повідомлений про час та місце розгляду справи.

Суд призначив правопорушнику покарання у вигляді адміністративного штрафу у сумі 34 тис грн та позбавив права керувати транспорними засобами на 10 років.

Фото з відкритих джерел

 

За повідомленням прес-служби суду