Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Дніпропетровський окружний адміністративний суд провів благодійну акцію зі здачі донорської крові

27 листопада 2018, 15:49

Сьогодні, 27 листопада 2018 року, колектив Дніпропетровського окружного адміністративного суду об’єднався в благодійній акції з надання допомоги пораненим бійцям, які захищають нашу країну та забезпечують мирне та спокійне життя.

Акцію організували та провели напередодні «Дня Збройних сил України», яке відзначається 6 грудня.

Голова Дніпропетровського окружного адміністративного суду Андрій Коренев, заступник голови суду Володимир Горбалінський, судді та працівники апарату суду в цей день стали донорами та поповнили запаси крові Дніпропетровської обласної станції переливання крові, яка найближчим часом рятуватиме життя людей у лікарнях області.

Медики постійно наголошують на тому, що в медзакладах потреба в донорській крові та її компонентах не зникає. Щоб забезпечити лікарні Дніпропетровщини цими життєво необхідними запасами, щодня потрібна участь сотні донорів.

Тому колектив суду, об’єднавши свої зусилля, відгукнувся на прохання лікарів та вирішив разом допомогти врятувати життя багатьох захисників України, які потребують  допомоги!

«Вважаємо, що стати донорами для бійців, які захищають свободу та незалежність нашої Батьківщини, для нас - справа честі! Кожен, хто добровільно здає кров, робить свій безцінний внесок у добру справу - порятунок людських життів», - зазначив голова суду Андрій Коренев.

«Колектив нашого суду звертає увагу на необхідність регулярної здачі крові для запобігання її нестачі в лікарнях та клініках. Особливо це стосується Дніпропетровщини, в лікарнях якої щодня рятують життя захисників нашої країни», - додав заступник голови суду Володимир Горбалінський.

І хоча працівники суду - учасники акції - стали донорами вперше, але майже всі висловили бажання такі благодійні заходи зробити доброю традицією.

За повідомленням прес-служби суду