Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Уяви себе суддею - другий день відкритих дверей у Першому апеляційному адміністративному суді    

14 листопада 2018, 16:01

З метою розвитку та ознайомлення учнів Художньої школи Краматорської міської ради з системою судоустрою України, 13 листопада 2018 року в Першому апеляційному адміністративному суді проведено День відкритих дверей для другої групи учнів цього навчального закладу.

Юні художники та їх вчителі зустрілися з головою суду Ігорем Геращенком, керівником апарату Наталією Глібочану, суддями та працівниками суду.

Школярам проведено екскурсію приміщенням суду, де вони на власні очі побачили робочі будні суддів та відділів і підрозділів суду. Дуже зацікавила дітей розмова з головою суду Ігорем Геращенком. На його питання до хлопчиків і дівчат про вибір майбутньої професії більшість учнів заявили про бажання стати художниками, а цікавість до юридичної професії виявила одна школярка - Анастасія, котру зацікавила розмова з приводу вибору професії судді. Вона відповіла , що ця екскурсія дуже її вразила та тільки підтвердила бажання обрати професію правника. Ігор Геращенко дуже зрадів таким словам і побажав дівчинці гарного навчання у школі, а потім у вищому навчальному закладі.

Юні учасники заходу подякували усім за можливість побувати у стінах суду і висловили своє побажання прийняти участь у Всеукраїнському конкурсі твору та малюнку на тему «Правосуддя», оголошеному Радою суддів України.

Перший апеляційний адміністративний суд щиро дякує керівництву та викладацькому складу Художньої школи, а юним художникам бажає досягти небувалих здобутків у цьому прекрасному мистецтві.

За повідомленням прес-служби суду