Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Про комунікації у судовій владі продовжили сьогодні говорити в Одесі

02 листопада 2018, 18:07

Зокрема, 2 листопада 2018 року у місті Одесі відбувся колоквіум «Віртуальний тур до «найбільш відкритого суду» Канади – Ванкувер, Британська Колумбія», організований Канадсько-українським Проектом підтримки судової реформи.

Спікер колоквіуму − Енн Раунтвейт, суддя у відставці, координатор з цифрових комунікацій суду провінції Британська Колумбія, Канада.

Учасники мали можливість подискутувати та поставити запитання щодо загального опису та комунікаційної діяльності роботи провінційного суду Британської Колумбії, стратегічного та кризового планування в судових комунікаціях, розподілу обов’язків, принципів комунікації, цільової аудиторії, стратегій і повідомлень.

Експерт на прикладі досвіду Канади розповіла, як використати доступну мову та дизайн у судових комунікаціях, побудувати стратегії та застосувати інструменти прямої комунікації, як взаємодіяти зі ЗМІ, ефективно використовувати веб-сайти як інструмент внутрішньої та зовнішньої комунікації, використовувати соціальні мережі у судових комунікаціях.

Переглянути фотоальбом

 

Прес-центр судової влади України