Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Спільними зусиллями формується довіра до судової влади

01 листопада 2018, 15:09

     29-30 жовтня 2018 року у Чернігівській області (село Снов’янка) відбувся Перший загальнонаціональний професійний форум прес-секретарів судів.  Захід організований Вищою радою правосуддя за спільної підтримки Програми з реформування сектору юстиції «Нове правосуддя» та Українсько-канадським проектом Підтримки судової реформи.

   Протягом форуму розглядались питання – від планування інформаційних кампаній до організації робочого тижня комунікаційної команди. З учасниками працювали тренери, які є провідними експертами зі стратегічних, кризових комунікацій та PR.

   Цікавою була і частина заходу, присвячена успішному міжнародному досвіду використання сучасних комунікаційних стратегій з метою підвищення рівня довіри громадськості до суду, якими поділились судді із Канади.

   Окрім того, обговорювалось питання щодо об’єднання прес-секретарів судів у професійну асоціацію задля обміну досвідом, адже вони є тими, хто творять зміни та формують довіру суспільства до судової влади.

   У заході взяли участь близько ста прес-секретарів судів. Серед них – головний спеціаліст із зв'язків з громадськістю Коломийського міськрайонного суду Ірина Гладуняк.

 

За повідомленням прес-служби суду