Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

40 800 грн. штрафу має сплатити правопорушник, який тричі за рік притягався до відповідальності за водіння у стані сп'яніння

31 жовтня 2018, 12:00

Ленінським районним судом міста Миколаєва розглянуто справу про адміністративне правопорушення та оштрафовано мешканця міста, який упродовж року тричі притягувався до адміністративної відповідальності за правопорушення, передбачені ст. 130 КУпАП (тобто, керування транспортними засобами особами в стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп'яніння або під впливом лікарських препаратів, що знижують їх увагу та швидкість реакції, а також передача керування транспортним засобом особі, яка перебуває в стані такого сп'яніння чи під впливом таких лікарських препаратів, а так само відмова особи, яка керує транспортним засобом, від проходження відповідно до встановленого порядку огляду на стан алкогольного, наркотичного чи іншого сп'яніння або щодо вживання лікарських препаратів, що знижують увагу та швидкість реакції), що також підтверджується наданими копіями постанов Ленінського районного суду м. Миколаєва.

Будучи належним чином неодноразово повідомленим за адресою, яка вказана у протоколі про адміністративне правопорушення,   в судове засідання  правопорушник не з’явився, причини неявки суду  не повідомив.

За наслідками розгляду справи суд оштрафував правопорушника. Він має сплатити 40 800 грн. Стягнення у вигляді позбавлення права керування транспортними засобами до правопорушника не застосовано, оскільки останній не отримував посвідчення водія.

Зазначимо, що постанова ще не набрали законної сили.

З повним текстом постанови можно ознайомитися за веб-адресою Єдиного державного реєстру судових рішень: http://www.reyestr.court.gov.ua (справа: №489/5134/18 ).

 

За повідомленням прес-служби суду