Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Справу щодо примусового видворення громадян В’єтнаму розгляне Васильківський міськрайонний суд

26 жовтня 2018, 17:34

На розгляд до Васильківського міськрайонного суду Київської області надійшло 28 адміністративних позовів від Управління Державної міграційної служби України в Київській області в особі Васильківського районного відділу Управління Державної міграційної служби України в Київській області про затримання особи з поміщенням до пункту тимчасового перебування іноземців та осіб без громадянства, які незаконно перебувають в Україні та примусове видворення з України громадян Соціалістичної Республіки В’єтнам.

         За результатами проведених 26 жовтня 2018 року судових засідань, з розгляду адміністративних позовів Управління Державної міграційної служби України в Київській області в особі Васильківського районного відділу Управління Державної міграційної служби України в Київській області про затримання особи з поміщенням до пункту тимчасового перебування іноземців та осіб без громадянства, які незаконно перебувають в Україні та примусове видворення з України громадян Соціалістичної Республіки В’єтнам, було задоволено та затримано з метою ідентифікації з поміщенням до пункту тимчасового перебування іноземців та осіб без громадянства, які незаконно перебувають на території України терміном на 6 (шість) місяців з примусовим видворенням з України 28- і громадян Соціалістичної Республіки В’єтнам.

         В подальшому 20 громадян Соціалістичної Республіки В’єтнам буде поміщено до Чернігівського пункту тимчасового перебування іноземців та осіб без громадянства, а інших 7 громадян Соціалістичної Республіки В’єтнам буде поміщено до Волинського пункту тимчасового перебування іноземців та осіб без громадянства, які незаконно перебувають в Україні ДМС України.

Прес-служба Васильківського міськрайонного суду Київської області повідомляє наступне, що згідно з повідомлень Васильківського відділу поліції  ГУ НП в Київській області, за фактом утримання 28-и громадян Соціалістичної Республіки В’єтнам, поліція відкрила кримінальне провадження за ст. 146 Кримінального кодексу України (незаконне позбавлення волі або викрадення людини) та ч.2 ст. 332 КК України (незаконне переправлення осіб через державний кордон України, вчинене за попередньою змовою групою осіб).

         На даний час до Васильківського міськрайонного суду Київської області надійшло клопотання старшого слідчого СВ Васильківського ВП ГУ НП в Київській області майора поліції Копилової М.А. про застосування запобіжного заходу – тримання під вартою  Нікіфорову Роману Вікторовичу, підозрюваного у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч.2 ст. 146, ч.2 ст. 332 КК України, розгляд якого відбудеться 26 жовтня 2018 року о 16 год. 00 хв. у приміщенні Васильківського міськрайонного суду Київської області, за адресою: Київська область, м. Васильків, вул. Шевченка, 8.

         Розгляд клопотання на даний час триває про результат розгляду клопотання буде повідомлено на офіційному сайті https://vs.ko.court.gov.ua/sud1008/, додатково за інформацією Ви можете звернутись до прес-секретаря Вовчук Т.М. за телефоном – 0457122317.

 

За повідомленням прес-служби суду