Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Повідомлення стосовно розгляду заяви адвоката Шевчика О.С. про спростування інформації, розміщеної на сайті Октябрського районного суду м. Полтави

26 жовтня 2018, 10:42

 Адвокат Шевчик О.С. звернувся до суду із заявою про невідкладне спростування  інформації, розміщеної на офіційному сайті Октябрського районного суду міста Полтави, в якій зазначив про те, що  повідомлення, розміщене  17.10.2018 на сайті суду під заголовком  «Повідомлення про спростування недостовірної інформації, яка поширена адвокатом Шевчиком О.С. в засобах масової інформації та інформаційним каналам телебачення» не відповідає дійсності стосовно його дій та свідчить про порушення гарантій  адвокатської діяльності. На підтвердження своєї заяви надав диски із відеозаписом подій.

Розглянувши вказану заяву, переглянувши відеозапис, Октябрський районний суд міста Полтави вважає за необхідне спростувати інформацію, яка не знайшла підтвердження,  про те, що саме адвокат Шевчик О.В. привіз мешканців Козельщинського району Полтавської області до суду, а також радикально налаштував громадян та діяв на замовлення Коваленка  О.А.

 

За повідомленням прес-служби суду