Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

У Бориспільському міськрайонному суді Київської області провели оцінювання держслужбовців  

26 жовтня 2018, 10:39

18 жовтня 2018 року у Бориспільському міськрайонному суді Київської області проведено оцінювання результатів службової діяльності державних службовців апарату суду, які займають посади державної служби категорії "В".

Так, оцінювання було проведено у відповідності до ст. 44 Закону України "Про державну службу", постанови Кабінету Міністрів України від 23 серпня 2017 р. №640 "Про затвердження Типового порядку проведення оцінювання результатів службової діяльності державних службовців".

Мета проведення оцінювання - визначення якості виконання державними службовцями поставлених завдань, а також прийняття рішення щодо преміювання, планування їхньої кар'єри, виявлення потреби у професійному навчанні.

Як зазначається, оцінювання проводилося поетапно: було визначено і переглянуто завдання та ключові показники державних службовців апарату суду; проведено з державними службовцями апарату суду оціночну співбесіду; визначено та затверджено результати оцінювання.

За результатами оцінювання результатів службової діяльності державних службовців, 25 державних службовців суду, що підлягали оцінюванню, склали його успішно, негативних оцінок немає.

 

За повідомленням прес-служби суду