Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

У Вишгородському районному суді Київської області стартував проект «Судова замальовка»  

24 жовтня 2018, 18:35

24 жовтня 2018 року у Вишгородському районному суді Київської області відбулись заходи для учнів 10 класів Вишгородської районної гімназії «Інтелект» та стартував проект «Судова замальовка».

  

  Зустріч розпочалася з привітання голови суду – Ірини Юрівни Котлярової .

  Далі, учні мали змогу дізнатись про права та обов’язки, що наступають в особи з 14 -  річного віку та ознайомитись з судовим процесом та його стадіями.

 

  Крім того, учасники заходу взяли участь у брей-рингу з загального права, де не лише давали правильні визначення термінам а й подискутувати з представниками суду.

  На базі проведених заходів стартував проект «Судова замальовка» , метою  якого є звернення увагу громадськості на роль, яку відіграє суд у впровадженні європейських традицій та культури висвітлення суспільно значимих подій.

  Роботи учасників проекту представлені в арт-виставці в приміщенні Вишгородського районного суду Київської області, де за допомогою QR-коду всі бажаючі мають змогу проголосувати за вподобану роботу в період з 24 жовтня 2018 року по 31 жовтня 2018 року.

  За результатами голосування – 02 листопада 2018 року всі учасники будуть нагородженні грамотами, а переможець отримає «День із суддею», де матиме змогу відвідати відкриті судові засідання та познайомитись з робою складу суду .

   Долуччення до голосування за роботи проекту «Судова замальовка» за посиланням https://docs.google.com/forms/d/135c0IlPll2zyea01c_K6g0uA-U03jkvxUYBZXJCTNTo/edit.

   Вишгородський районний суд за формування правової свідомості у молоді району.

За повідомленням прес-служби суду