Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

За сварку в сім’ї – сім діб адміністративного арешту  

24 жовтня 2018, 14:49

В нашому суспільстві є теми до яких більшість людей вже звикли. Одна з таких тем – це домашнє насильство. В більшості випадків від різних видів домашнього насильства страждають жінки.

 Ця подія відбулась в середині жовтня в с. Кам’янка Ізюмського району. Піздно ввечері нетверезий чоловік прийшовши до будинку, в якому проживав разом з сім’єю, вчинив сварку з власною дружиною, почав ображати її нецензурною лайкою та погрожувати  фізичною розправою. Жінка визвала поліцію, та гнів правопорушника перекинувся і на правоохоронців. Своїми діями чоловік вчинив правопорушення, передбаченні ч.1 ст. 173-2 КУпАП «Вчинення домашнього насильства» та ст. 185 КУпАП «Злісна непокора законному розпорядженню або вимозі поліцейського» .

У судовому засіданні правопорушник повністю визнав вину, підтвердив, що такі події мали місце, однак, поводив себе досить зухвало. Чоловіка було притягнуто до адміністративної відповідальності за ч. 1 ст.173-2 та ст. 185 КУпАП та накладено адміністративне стягнення у вигляді адміністративного арешту строком на 7 (сім) діб

 

За повідомленням прес-служби суду