Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Делегація з Латвії відвідала Верховний Суд  

24 жовтня 2018, 12:00

23 жовтня 2018 року до Верховного Суду завітала делегація Верховного суду Латвії та Державної судової адміністрації Латвії для обміну досвідом і запозичення кращих практик судового менеджменту та комунікацій.

Суддя Великої Палати ВС Олена Кібенко та суддя Касаційного адміністративного суду у складі ВС Володимир Кравчук висловили думки стосовно покращення судового менеджменту, розвитку комунікацій і підвищення довіри до судів через спілкування з громадськістю.

Латвію представили начальник відділу комунікацій Расма Звейніце, старший співробітник відділу забезпечення функціонування судової інформаційної системи Яна Земберга, директор департаменту щодо діяльності судів та земельних реєстрів (земельних книг) Андрета Скрастін, проектний менеджер з питань з розвитку судової інформаційної системи Яніс Руска, старший співробітник відділу кадрової та правової роботи Інгріда Рожена і менеджер з управління ризиками Майя Орупа.

Презентували діяльність Верховного Суду, організацію роботи апарату, специфіку роботи касаційних судів у складі Верховного Суду та діяльність Великої Палати ВС заступник керівника апарату ВС – керівник секретаріату КАС у складі ВС Наталія Богданюк, заступник керівника апарату ВС – керівник секретаріату КГС у складі ВС Наталія Пляс, заступник керівника апарату ВС – керівник секретаріату КЦС у складі ВС Віктор Капустинський, начальник відділу забезпечення роботи Секретаря Великої Палати ВС Павло Атаманський і начальник відділу міжнародно-правової взаємодії ВС Ліна Губар.

Про правове та аналітичне забезпечення діяльності Верховного Суду, аналіз та узагальнення судової практики, судову статистику розповів керівник департаменту аналітичної та правової роботи ВС Расім Бабанли.

Начальник управління кадрової роботи ВС Олена Неділько говорила про управління персоналом, контроль за роботою працівників апарату, підвищення кваліфікації та ефективності працівників Суду, мотивацію і командну роботу.

Актуальні питання, пов’язані із впровадженням сучасних інформаційних технологій, електронного документообігу, судових інформаційних систем у роботі Верховного Суду, окреслили начальник управління адміністрування автоматизованих систем та інформаційної безпеки ВС Сергій Руденко і начальник відділу інформатизації та захисту інформації секретаріату КГС у складі ВС Андрій Какаулін.

Про комунікаційну політику і діяльність прес-служби Верховного Суду йшлося у виступах радника Голови ВС Каріни Асланян і заступника начальника управління інформаційної та комунікаційної діяльності (прес-центру) Марії Швенько.

 

За повідомленням прес-служби суду