Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

За побиття до смерті односельчанки - 8 років позбавлення волі

23 жовтня 2018, 15:00

   Сокирянський районний суд Чернівецької області розглянув у відкритому судовому засіданні кримінальне провадження відносно 52-річного буковинця, якого обвинувачено за ч. 2 ст. 121 Кримінального Кодексу України (умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого).

   Встановлено, що подія трапилася у м. Сокиряни Чернівецької області у травні 2018 року. Обвинувачений разом із своїм приятелем навідався в гості до давньої знайомої, 67-річної односельчанки, з якою перебував у дружніх стосунках. Розпиваючи там алкогольні напої, на фоні словесного конфлікту, який винник між потерпілою та обвинуваченим, завдав останній декілька ударів кулаком в область грудини та ребер, що спричинило смерть потерпілої. Після скоєного чоловіки покинули місце злочину. Тіло вбитої жінки випадково виявила сусідка, яка і викликала співробітників поліції.

   При призначенні обвинуваченому покарання, Сокирянський районний суд Чернівецької області врахував характер та ступінь небезпеки вчиненого ним злочину, а саме те, що  він є умисним тяжким злочином, внаслідок якого настала смерть потерпілої. Обвинувачений скоїв його, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, та своєї вини у скоєному не визнав.

   Сокирянський районний суд Чернівецької області, врахувавши всі обставини справи, визнав обвинуваченого винним за ч. 2 ст. 121 КК України (умисне заподіяння тяжких тілесних ушкоджень, що спричинили смерть потерпілої) та призначив йому покарання у виді 8 років позбавлення волі.

 

За повідомленням прес-служби суду 

 

 

 

Прес-служба

апеляційного суду Чернівецької області