Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

В Деснянському районному суді м.Києва розпочалось стажування кандидатів на посаду судді  

23 жовтня 2018, 14:51

23 жовтня 2018 р. в Деснянському районному суді м.Києва розпочалось стажування п’ятнадцятьох кандидатів на посаду судді, в рамках програми та навчального плану спеціальної підготовки кандидатів на посаду судді, затверджених рішенням Вищої кваліфікаційної комісії суддів України від 13.07.2018 №172/зп-18. Стажування кандидатів на посаду судді триватиме до 21 листопада 2018 року.  

В рамках проходження стажування керівником апарату Деснянського районного суду м.Києва Зубець Л.В. та прес-секретарем суду Москович В.О., було ознайомлено кандидатів на посаду судді з організаційною структурою суду, роботою загальної, цивільної канцелярій та архіву суду.

Судді-наставники Деснянського районного суду м. Києва: Лісовська О.В., Бабко В.В., Таран Н.Г., Панченко О.М., під час виконання програми стажування надаватимуть кандидатам на посаду судді методичну допомогу, ознайомлять із посадовими обов’язками керівників суду в місцевому суді.

 

 

Деснянський районний суд м.Києва бажає майбутнім суддям успіхів, натхнення, терпіння, бути впевненими у собі, творчої наснаги, наполегливості, витривалості!!!

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

За повідомленням прес-служби суду