Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Тростянецький районний суд Сумської області оприлюднив результати анонімного опитування відвідувачів суду  

18 жовтня 2018, 13:42

З 17 вересня по 17 жовтня 2018 року в Тростянецькому районному суді Сумської області, згідно плану роботи суду на друге півріччя 2018 року та на виконання Рішення Ради Суддів України №35 від 12.05.2016 року, проводилося опитування громадян-відвідувачів суду.

Повідомлення про початок опитування було розміщено на веб-сторінці суду офіційного порталу «Судова влада» та на сторінці суду в соціальній мережі Facebook. Відповідальною особою за організацію та проведення опитування була головний спеціаліст по роботі з персоналом Монастирьова Наталія.

Запитання анкети були закритими, тобто такими, що містять варіанти відповідей. Опитування проводилось анонімно.

Всього було опрацьовано 11 анкет, які було заповнено та забрано зі скриньки, розташованої в коридорі першого поверху.

Основна частина анкети мала з’ясувати рівень якості надаваних послуг відвідувачам суду: доступність, умови перебування у суді, повнота та ясність наявної інформації, якість роботи працівників апарату суду та суддів.

Отже, позитивні оцінки (добре та відмінно) щодо роботи суду надали 97,73% респондентів.

За п’ятибальною шкалою середня оцінка якості роботи суду становить 4,3 бали, що означає середній рівень задоволеності громадян, є прийнятним і таким, що наразі не потребує заходів щодо вдосконалення роботи суду.

На додаткове запитання, які зауваження та пропозиції мають відвідувачі суду для покращення роботи суду більшість респондентів зазначили: не призначати до розгляду декілька справ на один і той же час; вчасно починати розгляд справ.

 

За повідомленням прес-служби суду