Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Апеляційний суд залишив домашній арешт машиністам локомотива, підозрюваним у здійсненні наїзду на жінку

12 жовтня 2018, 10:46

    Органами досудового розслідування громадяни С. та М. підозрюються у тому, що 13 липня цього року вони, керуючи тепловозом у з'єднанні з іншим тепловозом та вагонами, рухались з локомотивного депо м. Миколаєва до локомотивного депо м. Апостолове Дніпропетровської області. Близько 21:30, здійснюючи проїзд через залізничний переїзд в селищі Березнегувате Миколаївської області, вказаний тепловоз під керуванням зазначених громадян здійснив наїзд на жінку, внаслідок чого остання загинула на місці.

     Слідчий суддя Березнегуваного районного суду Миколаївської області ухвалами від 20 вересня 2018 року відмовив у задоволення клопотань слідчого про обрання підозрюваним С. та М. запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою, та застосував до них більш мягку міру запобіжного заходу у вигляді домашнього арешту, який полягає в забороні підозрюваним залишати місця фактичного проживання з 21:00 до 06:00, з покладенням на них певних обов'язків передбачених ч. 5 ст. 194 КПК України.

    12 жовтня 2018 року, Миколаївський апеляційний суд розглянув апеляційні скарги захисника на вказані ухвали.

    Заслухавши доводи сторін Миколаївським апеляційним судом було постановлено ухвали, якими апеляційні скарги захисника залишено без задоволення, а ухвали слідчого судді Березнегуваного районного суду Миколаївської області від 20 вересня 2018 року відносно підозрюваних С. та М.  залишено без змін.

   За повідомленням прес-служби суду