Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Працівники апарату Дніпропетровського окружного адміністративного суду вивчають мовний Закон України та готуються до оцінювання  

11 жовтня 2018, 11:25

 

11 жовтня 2018 року у Дніпропетровському окружному адміністративному суді, за розпорядженням голови суду Андрія Коренева, проведено навчання-роз’яснення для працівників апарату суду.

Теми заходу: «Використання державної мови під час виконання своїх службових обов’язків відповідно до проекту Закону України «Про забезпечення функціонування української мови як державної» та «Роз’яснення деяких питань, що виникають під час проведення оцінювання результатів службової діяльності державних службовців Дніпропетровського окружного адміністративного суду».

Доповідач: начальник відділу управління персоналом Аліна Шевченко.

Під час навчання учасників детально ознайомили з прийнятим в першому читанні Законопроектом Верховної Ради України «Про забезпечення функціонування української мови як державної», який має на меті створення належних умов для забезпечення і захисту мовних прав і потреб українців.

Доповідач окрему увагу присутніх звернула на те, що відповідно до п.14 ст.7 цього проекту , посадові та службові особи державних і комунальних підприємств, установ й організацій зобов’язані вільно володіти державною мовою і спілкуватися виключно українською під час виконання ними своїх службових обов’язків.

Другим питанням порядку денного було обговорення проведення оцінювання результатів службової діяльності державних службовців, а саме: написання звітів та встановлення дат проведення співбесід працівників зі своїми безпосередніми керівниками.

За повідомленням прес-служби суду