Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

У Чернігівському окружному адміністративному суді Менська райрада судиться з міськрадою за зарплати медикам і бібліотекарям  

10 жовтня 2018, 14:07

Чернігівським окружним адміністративним судом під головуванням судді Клопота С.Л. розглядається справа № 2540/2680/18 за адміністративним позовом Менської районної ради до Менської міської ради за участю третіх осіб: Фінансового управління Менської районної державної адміністрації, Менської районної державної адміністрації, Фінансового управління Менської міської ради про визнання бездіяльності протиправною та зобов'язання вчинити певні дії.

Спір стосується оскарження дій міської ради щодо неналежного виконання договору про співфінансування закладів та установ гуманітарної і соціальної сфери, що призвело до виникнення заборгованості із заробітної плати працівникам таких закладів.

Так, позивач просить зобов’язати відповідача у повному обсязі виконувати рішення Менської міської ради щодо надання міжбюджетних трансфертів до районного бюджету та дотримуватись умов договору, укладеного між позивачем та відповідачем щодо передачі міжбюджетних трансфертів для співфінансування закладів гуманітарної та соціальної сфери Менського району: комунальної установи «Менська централізована бібліотечна система» Менської районної ради, комунального закладу охорони здоров’я «Менська центральна районна лікарня» Менської районної ради, Степанівського міжшкільного навчально-виробничого комбінату.

12 вересня під час розгляду адміністративного позову представник позивача та представник відповідача заявили клопотання про зупинення провадження по справі для мирного врегулювання спору до 5 листопада 2018 року. Представники третіх осіб проти задоволення клопотання про зупинення провадження не заперечували.

Дослідивши матеріали справи, суд дійшов висновку, що провадження по справі необхідно зупинити до 13 год. 30 хв. 8 листопада 2018 року.

З перебігом розгляду вказаної справи можна ознайомитися у Єдиному державному реєстрі судових рішень за посиланням: http://reyestr.court.gov.ua/.

 

За повідомленням прес-служби суду