Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

У Херсонському апеляційному суді відбулися урочисті збори з нагоди святкування Дня юриста  

10 жовтня 2018, 14:00

08 жовтня 2018 року з нагоди відзначення професійного свята - Дня юриста в Херсонському апеляційному суді відбулися урочисті збори колективу працівників суду.

З вітальними словами до колег звернувся голова апеляційного суду Олександр Коровайко. «Професія юриста вимагає від людини не лише ґрунтовних знань у галузі права, постійного самовдосконалення та підвищення рівня професійності, але і наявності високих ділових, морально-етичних та людських якостей, адже юристи (судді, юрисконсульти, адвокати, нотаріуси та ін.) виконують важливу та відповідальну місію - забезпечення реалізації принципу верховенства права та втілення демократичних цінностей, охорони та захисту  прав і свобод людини і громадянина» - зазначив очільник апеляційного суду.

За особистий вагомий внесок у розвиток загального судочинства, захист прав, свобод та законних інтересів людини і громадянина, зміцнення авторитету судової влади, становлення та зміцнення України як демократичної, соціальної і правової держави грамотами та подяками були відзначені кращі працівники апеляційного суду, серед яких начальник режимно-секретного відділу Ганна Головенько, помічник голови суду Ільченко Крістіна, помічники суддів Ляшенко Олена, Олексанра Бодрова та Анастасія Чухрай.

                        

 

Заступники голови Херсонського апеляційного суду Олена Кузнєцова та Володимир Заіченко, керівник апарату Дмитро Костенніков ще раз привітали колектив зі святом, побажали професійного зростання та нових досягнень, цілеспрямованості та впевненості у власних силах, благополуччя, добробуту та сімейного затишку.

 

За повідомленням прес-служби суду