Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Запрацювала офіційна сторінка Центрального апеляційного господарського суду

09 жовтня 2018, 17:50

Дніпропетровський апеляційний господарський суд з 03.10.2018 року припинив здійснення правосуддя у зв'язку із публікацією в газеті «Голос України» повідомлення про початок роботи Центрального апеляційного господарського суду.
Звертаємо увагу, що офіційним сайтом новоутвореного Центрального апеляційного господарського суду є веб-сторінка на порталі Судової влади за наступним посиланням: https://cag.court.gov.ua/sud4876/.

Останні новини, повідомлення, важливі оголошення щодо роботи суду, реквізити для сплати судового збору тощо можна переглянути на сторінці Центрального апеляційного господарського суду. Наразі триває робота щодо заповнення вказаної сторінки суду.
Дніпропетровський апеляційний господарський суд припинив здійснювати правосуддя, тож інформація на сторінці Дніпропетровського апеляційного господарського суду не оновлюється.

За останніми новинами та повідомленнями щодо роботи Центрального апеляційного господарського суду слідкуйте на офіційному сайті новоутвореного суду: https://cag.court.gov.ua/sud4876/pres-centr/news/.

За повідомленням прес-служби суду