Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

У Хмельницькому апеляційному суді до Дня юриста відзначили найкращих фахівців

08 жовтня 2018, 16:57

“Професія юриста – це вибір відповідальності, справедливості, відданості та цілеспрямованості", - з такими вітальними словами до присутніх звернувся голова Хмельницького апеляційного суду Сергій Болотін. На урочистому засіданні з нагоди свята були присутні також і заступник керівника виконавчого апарату Хмельницької обласної ради Тетяна Зеленко та заступник Хмельницького міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Андрій Бондаренко.

Найкращих працівників системи правосуддя регіону нагородили почесними грамотами, цінними подарунками та подяками. З працівників апеляційного суду відзначили начальника відділу служби управління персоналом Тетяну Овдієнко, помічників суддів Анну Суслову, Андрія Пастощука, Ірину Лях, секретарів судового засідання Тетяну Кашевську-Колос, Тетяну Плюту, судових розпорядників Василя Рудого, Вадима Побережного, секретаря суду Аллу Сорокату.

Почесною грамотою Вищої ради правосуддя нагородили Галину Лисяк, суддю Хмельницького міськрайонного суду у відставці, а подякою – Сергія Чорного, суддю Волочиського районного суду у відставці.

Урочистості відбувались також в обласній державній адміністрації, де від імені ОДА нагородили помічників суддів Аліну Вінярську та Наталю Власенко,  консультанта відділу організаційного забезпечення розгляду цивільних справ Тетяну Дуду.

Вітаємо усіх юристів із святом і нехай ваші професійні зусилля будуть винагороджені повагою і довірою громадян, впевненістю у справедливому захисті їх конституційних прав і свобод!

За повідомленням прес-служби суду