Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

З Днем юриста!

08 жовтня 2018, 09:55

Вітання Голови Вищої ради правосуддя Ігоря Бенедисюка з Днем юриста

 

Шановні колеги!

Щиро вітаю з Днем юриста!

 

Зі святом всіх, хто обрав шлях боротьби за справедливість, повагу до людської особистості, законність та порядок!

На представників юридичної професії покладаються дедалі більші сподівання суспільства, для виправдання яких кожен юрист перш за все має бути наділений довірою громадян.

Нехай такі професійно-особистісні якості правників, як принциповість,  витривалість, неупередженість при прийнятті рішень, високий рівень правової культури, допоможуть відновити довіру, відстояти принципи верховенства права, підвищити престиж юридичної професії та стануть запорукою успіху на професійному шляху кожного, хто присвятив своє життя цьому покликанню!

Сьогодні ми висловлюємо вдячність усім юристам, які професійно здійснюють свою місію, беруть на себе відповідальність за людські долі та дотримання порядку!

Тож у святковий день щиро бажаю вам міцного здоров’я, гарного настрою, невичерпної енергії, невпинного руху вперед, нехай кожна започаткована справа приносить задоволення!

 Голова Вищої ради правосуддя                                               І.М. Бенедисюк

 

Вітання Голови ДСА України з Днем юриста
 
 
Шановні колеги! Вельмишановні судді, працівники апаратів судів та територіальних управлінь ДСА України!
Від колективу Державної судової адміністрації України та від мене особисто прийміть найщиріші вітання з нагоди професійного свята – Дня юриста!

Це свято важливе не тільки для вас, представників юридичної професії, воно важливе чи не для кожного українця, адже порядок в державі і благополуччя її громадян невід’ємно пов’язано з максимальною повагою до прав та свобод людини. Ви покликані суспільством для забезпечення виконання цього завдання, ви працюєте над підвищенням правової культури населення, ви несете надію та вселяєте віру в те, що кожен громадянин рівний серед рівних перед Законом та має бути цим Законом захищений.

Щиро бажаю вам і надалі бути відданими ідеалам Справедливості, чесно виконувати свій професійний обов'язок, впевнено долати труднощі.

Дорогі колеги! Будьте щасливі в професії та в особистому житті.

З повагою

Голова ДСА України                                           Зеновій Холоднюк

 
 
Вітання Голови Ради суддів України з Днем юриста

Шановні колеги! Ваша честь, високоповажні судді! Вельмишановні прокурори, адвокати, працівники апарату судів, нотаріуси – всі, хто об’єднаний великим покликанням служіння Закону!

Від імені Ради суддів України та від себе особисто, з почуттям глибокої поваги, вітаю Вас з професійним святом – Днем юриста! Це свято об’єднує усіх, хто захищає конституційні права та свободи громадян, сприяє розбудові демократичної, правової Української держави, стоїть на сторожі інтересів кожної людини, яка шукає Законності та Справедливості. Бо саме через своє серце, душу і розум Ви пропускаєте проблеми, страждання і навіть долю цих людей, часто забуваючи в коловороті справ про своїх рідних, які чекають на вас вдома. 

Ви віддані своїй професії і безмежно їй вірні, а це вже заслуговує на повагу. Тож нехай і надалі ваша праця приносить вам задоволення, нехай вам підкоряються нові кар’єрні висоти, відкриваються двері високоповажних правових інституцій, а ваша практика поповнюється новими професійними перемогами в ім’я розбудови демократичного, правового суспільства, забезпечення верховенства права у нашій державі і захисту Людини. 

Міцного здоров’я вам, добра, радості, щастя, родинного затишку, творчої наснаги і професійних успіхів.

З повагою Голова Ради суддів України                Олег Ткачук