Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Суд продовжив строк  тримання під вартою військовослужбовцю, обвинуваченому  в умисному вбивстві

28 вересня 2018, 17:55

          27 вересня  2018 року колегія суддів Біляївського районного суду Одеської області розглянула клопотання прокурора військової прокуратури Одеського гарнізону про продовження строку запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою військовослужбовця В., а також клопотання обвинуваченого В. та його захисника про зміну запобіжного заходу з тримання під вартою на цілодобовий домашній арешт. 

           Колегія суддів Біляївського районного суду Одеської області постановила ухвалу про продовження строку тримання під вартою військовослужбовця В. на 60 днів в Одеській УВП-21 УДПтС України в Одеській області,  за обвинуваченням військовослужбовця В. у вчинені кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст. 115 КК України (умисне вбивство).  

           Нагадаємо: військовослужбовець В., 1991 року народження,  обвинувачується в тому що, 03.12.2017 діючи умисно, на ґрунті виниклих неприязних стосунків із громадянином С., заподіяв останньому проникаюче поранення грудної клітки з пошкодженням серця, застосувавши складний ніж та в результаті чого громадянин С. від отриманого поранення помер на місці.

 

За повідомленням прес-служби суду