Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Чугуївський міський суд Харківської області запрошує на "День відкритих дверей"  

25 вересня 2018, 16:13

Довіра до судової гілки влади неможлива  без належного забезпечення принципу гласності та відкритості судочинства. Саме тому важливим є забезпечення доступу  громадян до інформації про здійснення судочинства  та роботи судової установи загалом. Важливу роль у цьому процесі відіграє проведення Дня відкритих дверей.

Тож, 27 вересня 2018 Чугуївський міський суд Харківської області знову відкриває двері та запрошує учнів 10-11 класів комунального закладу «Малинівського ліцею №2» Малинівської селищної ради Чугуївського району Харківської області.

Даний захід проводиться з метою формування правової свідомості у  молодого покоління, популяризації роботи суду, підвищення рівня суспільної довіри до суду, покращення обізнаності щодо діяльності судової гілки влади, ознайомлення учасників з роботою суду з середини. 

У ході Дня відкритих дверей учасники заходу зможуть отримати інформацію про суд та судову гілку влади України, символи та символіку судової влади,  про сучасну автоматизовану систему документообігу та інше.

 

 

За додатковою інформацією звертатися за телефоном: прес-секретар (05746) 4-12-34