Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Черкаський окружний адміністративний суд відзначив 10-ту річницю процесуальної діяльності

25 вересня 2018, 10:25

24 вересня 2018 року у Черкаському окружному адміністративному суді відбулися урочисті збори з нагоди відзначення 10-ї річниці процесуальної діяльності суду.

Голова Черкаського окружного адміністративного суду Гарань Сергій Миколайович звернувся до колективу зі словами вдячності за сумлінну, плідну працю, побажав усім подальших професійних здобутків. Зазначив, що попри всі труднощі, які доводилося долати на шляху становлення й утвердження адміністративної юстиції, судді та працівники апарату продемонстрували яскравий приклад високого професіоналізму й відданості справі.

Також, з вітальним словом до присутніх звернувся суддя Черкаського окружного адміністративного суду у відставці Коваленко Василь Іванович, який у своїй промові нагадав історію започаткування адміністративного судочинства, про створення та початок роботи Черкаського окружного адміністративного суду.

З нагоди професійного свята колектив суду привітали голова Державної судової адміністрації України Холоднюк Зеновій Васильович, начальник Територіального управління Державної судової адміністрації України в Черкаській області Шевченко Світлана Володимирівна, заступник голови Київського апеляційного адміністративного суду Ключкович Василь Юрійович, член Ради суддів України, суддя Городищенського районного суду Черкаської області Савенко Оксана Миколаївна.

Під час урочистих зборів за сумлінне виконання службових обов’язків, високий професіоналізм, проявлену ініціативу, творчий підхід до виконання службових завдань та з нагоди 10-ї річниці процесуальної діяльності Черкаського окружного адміністративного суду суддів у відставці та працівників апарату суду відзначено Почесними грамотами та подяками.

 

За повідомленням прес-служби суду