Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Справу про вбивство правозахисниці Ірини Ноздровської розглядатиме Ірпінський міський суд Київської області

21 серпня 2018, 17:44

До Ірпінського міського суду Київської області надійшов  обвинувальний акт у кримінальному провадженні за обвинуваченням Россошанського Юрія Вікторовича, у вчиненні  умисного вбивства

21 вересня 2018 року до Ірпінського міського суду Київської області з Вишгородського районного суду Київської області за ухвалою апеляційного суду Київської області надійшов обвинувальний акт у кримінальному провадженні за обвинуваченням Россошанського Юрія Вікторовича, у вчиненні кримінального правопорушення , передбаченого п.6 ч.2 ст. 115 КК України (умисне вбивство).  Автоматизованою системою суду було визначено колегію суддів.

         Розгляд кримінального провадження за обвинуваченням Россошанського Ю.В., у вчиненні кримінального правопорушення , передбаченого п.6 ч.2 ст. 115 КК України буде відбуватися в приміщені Ірпінського міського суду Київської області.

Про рух справи можна дізнатися з офіційного веб-сайту Ірпінського міського суду Київської області – 

https://ip.ko.court.gov.ua/sud1013/gromadyanam/csz/ та з офіційного веб-порталу "Судова влада України" - https://court.gov.ua/fair/sud1013 (за номером провадження 1-кп/367/472/2018 або номером справи № 363/3282/18).

 

Суд наголошує, що судове провадження з перевірки обґрунтованості поданого обвинувального акту здійснюватиметься на засадах верховенства права.              

 

За повідомленням прес-служби суду