Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Чортківський районний суд покарав няню дитячого садочку за крадіжки у дітей

21 серпня 2018, 15:29

 

Розглянувши у відкритому судовому засіданні кримінальне провадження по обвинуваченню помічниці вихователя дитячого садочка №8 “Ромашка” м. Чортків Світлани К., Чортківський районний суд Тернопільської області визнав її винною за ч. 1,2 ст. 185 КК України (таємне викрадення чужого майна, вчинене повторно).
Судом було встановлено, що 17 та 21 квітня 2018 року 32-річна обвинувачена Світлана К. під час сонної години в садочку зняла зі сплячих дітей золоті прикраси — сережки та хрестик, а потім здала їх у ломбард.
У судовому засіданні жінка визнала свою провину та щиро розкаялась. Враховуючи ступінь тяжкості вчиненого і те, що вона повністю відшкодувала батькам завдані збитки, вперше притягується до кримінальної відповідальності, суд призначив їй покарання у виді 2 років позбавлення волі зі встановленням одного року іспитового строку.
Також на підставі ст. 76 КК України Світлану К. зобов'язано періодично з'являтись до уповноваженого органу з питань пробації для реєстрації та повідомляти про зміну місця проживання і роботи.
Вирок не набрав законної сили і може бути оскарженим у суді апеляційної інстанції.

 

За повідомленням прес-служби суду