Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

У зв’язку з не доставленням обвинуваченого розгляд справи за фактом ДТП, внаслідок якої загинуло четверо людей, відкладено

13 серпня 2018, 17:54

    Біляївському районному суді  Одеської області перебуває кримінальне провадження за обвинуваченням громадянина К., у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого частиною третьою статтею 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило загибель кількох осіб).

   Нагадаємо: обвинувачується громадянин К. за те, що  у листопаді 2016 року керуючи автомобілем «Volkswagen», перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, під час здійснення обгону виїхав на зустрічну смугу руху поблизу с. Маяки Біляївського та допустив зіткнення з авто «Chevrolet». Унаслідок дорожньо-транспортної пригоди загинуло чотири людини – водій та пасажири «Chevrolet».

           5 липня 2018 року суддя Біляївського районного суду Одеської області постановив ухвалу про продовження громадянину К. запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою на 60 днів, тобто з 5 липня 2018 року до 2 вересня 2018 року включно в Одеському УВП-21 УДПтС України в Одеській області.

          13 серпня 2018 року суддя Біляївського районного суду Одеської області постановив ухвалу про відкладення розгляду кримінального провадження за обвинуваченням громадянина К. на 20 серпня 2018 року о 14:30, у зв’язку з не доставленням  обвинуваченого до судового засідання. 

 

 

За повідомленням прес-служби суду