Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Матеріали за фактом поранення оператора «Першого Криворізького» під час військових навчань суд повернув для досудового розслідування

13 серпня 2018, 16:39

Апеляційний суд Дніпропетровської області повернув матеріали кримінального провадження за фактом поранення позаштатного оператора інформаційного порталу «Перший Криворізький»  для досудового розслідування.

За матеріалами слідства, 6 липня 2017 року під час проведення навчань військовозобов’язаних на території та у будівлі виконкому Саксаганської районної у місті Кривий Ріг раді оператор інформпорталу «Перший Криворізький» отримав тяжке тілесне ушкодження внаслідок пострілу у шию, який здійснив один з інструкторів під час імітування проникнення у приміщення правопорушника. Справу було відкрито за частиною третьою статті 425  (недбале ставлення до військової служби) Кримінального кодексу України.

Ухвалою Апеляційного суду Дніпропетровської області поновлено строк на апеляційне оскарження, ухвалу слідчого судді першої інстанції та постанову слідчого про закриття кримінального провадження скасовано, а матеріали даного кримінального провадження  повернуто на досудове розслідування.

 

За повідомленням прес-служби суду