Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Шевченківський районний суд м.Києва звернувся до ГПУ з вимогою терміново вжити заходи спрямовані на забезпечення доставки підсудного

10 серпня 2018, 12:49

В провадженні Шевченківського районного суду м.Києва знаходиться кримінальне провадження по обвинуваченню Бялая П.В. у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених частина друга статті 296 (хуліганство), частина друга статті 15(замах на злочин), п.п. 1, 7, 12 ч. 2 ст. 115, п.п. 7, 12 ч. 2 ст. 115 (умисне вбивство),статті 340 (незаконне перешкоджання організації або проведенню зборів, мітингів, походів і демонстрацій), частини першої статті 263(незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами)Кримінального кодексу України. 


Чергове судове засідання у вищезазначеному кримінальному провадженню було призначено на 9 серпня 2018 року. Проте в призначену дату та час обвинуваченого Бяла П.В. не було доставлено до суду з ДУ «Київський слідчий ізолятор» без пояснення причин недоставки. При цьому на попереднє судове засідання у вищевказаному кримінальному провадженню, яке було призначено 31 липня 2018 року доставку обвинуваченого також не було здійснено. Зазначена ситуація призвела до чергового відкладення судового розгляду кримінального провадження. 


У зв’язку з ситуацією, яка виникла Шевченківський районний суд м.Києва був вимушений звернутись до Генерального прокурора України та начальника ДУ «Київський слідчий ізолятор» з вимогою терміново вжити заходи спрямовані на забезпечення доставки Бялая П.В. в судове засідання, яке призначено на 10 серпня 2018 року.

 

За повідомленням прес-служби суду