Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

14 років за гратами проведе мешканець Павлограду, який заради помсти вирішив позбавити кривдників життя

07 серпня 2018, 13:47

Апеляційний суд Дніпропетровської області залишив без змін вирок Павлоградського міськрайонного суду, яким місцевого мешканця визнано винним у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченного ч.1 ст.115 та ч.2 ст.15 ч.2 ст.115 КК України - умисне вбивство та закінчений замах на вбивство.

Як встановило слідство, у грудні 2015 року біля одного з магазинів у місті Павлограді між трьома чоловіками виник словесний конфлікт, в результаті якого двоє з них, застосовуючи насильство, заволоділи мобільним телефоном свого опонента та побили останнього. Той у свою чергу, повернувшись додому, взяв мисливську вогнепальну зброю, прийшов до кладовища, біля якого знаходились його кривдники та здійснив два постріли. Одному з громадян пострілом спричинене смертельне поранення, іншому – тяжке тілесне ушкодження.

За скоєння вказаних злочинів суд першої першої інстанції призначив чоловікові покарання у вигляді 14 років позбавлення волі. Підозрюваний звернувся до Апеляційного суду Дніпропетровської області, аби оскаржити це рішення. Апеляційний суд залишив вирок суду першої інстанції без змін. 

 

За повідомленням прес-служби суду