Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Суд визначився з покаранням чоловіку, що скоїв розбійний напад у приміщенні ігрового залу "Національна лотерея України"

07 серпня 2018, 13:33

Ленінським районним судом м. Миколаєва розглянуто кримінальне провадження і ухвалено вирок відносно громадянина Б., 1959 року народження, не судимого, обвинуваченого у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 187 КК України (тобто у нападі з метою заволодіння чужим майном (розбій), поєднаному із насильством, небезпечним для життя чи здоров’я особи, яка зазнала нападу, та погрозою застосування такого насильства).

 

З вироку суду вбачається, що 27.04.2018 близько 03.42 год., обвинувачений Б., маючи намір на заволодіння чужим майном, знаходячись у приміщення ігрового залу "Національна лотерея України" ТОВ "Е." за адресою: м. Миколаїв, вул. Космонавтів в м. Миколаєві, з погрозою застосування ножа до працівників, вимагав видати грошові кошти з каси підприємства і при спробі одного з потерпілих відібрати у нього ніж, наніс останньому не менше двох ударів, заподіявши тілесні ушкодження у вигляді ран поперекової ділянки праворуч, верхньої третини лівого плеча, які відносяться до категорії легких тілесних ушкоджень, що призвели до короткочасного розладу здоров’я, після чого завлодів належними ТОВ "Е." грошовими коштами в сумі 1 700 грн. та чотирма пластиковими картами "Національна лотерея України", вартістю 250 грн. кожна, заподіявши ТОВ "Е." майнову шкоду в сумі 2 700 грн. 

Обвинувачений Б. визнав себе винним, і не оспорюючи обставин пред’явленого обвинуваченням, показав, що 27.04.2018 близько 03.00 год., прийшовши до ігрового залу "Національна лотерея", в якому раніше грав, погрожуючи ножем потерпілим, вимагав відати гроші, наніс потерпілому, який спробував його затримати удари ножем та забравши гроші в сумі 1700 грн. і карточки, пішов. У вчиненому кається.    

Суд визнав Б. винним у вчиненні  кримінального правопорушення, передбаченого ст.187 ч.1 КК України та призначив йому покарання у вигляді позбавлення волі на строк 5 років.

Вирок суду направлено до Єдиного Державного Реєстру Судових Рішень (справа № 489/4055/18).

Зазначимо, що вирок суду не набрав законної сили.

 

 

За повідомленням прес-служби суду