Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

В Іллічівському міському суді Одеської області розпочинається анонімне анкетне опитування відвідувачів суду

07 серпня 2018, 12:12

 У період з 7 серпня по 15 вересня 2018 року в Іллічівському міському суді Одеської області буде проведено анкетне анонімне опитування громадян-відвідувачів суду.

  Опитування проводиться з метою розвитку діалогу між судовою владою та суспільством, підвищення довіри громадян до суду, вдосконалення організації роботи суду. Респондентам пропонується добровільно відповісти на питання, що стосуються зручності умов перебування у суді, ввічливості з боку працівників суду, повноти та зрозумілості інформації, розміщеної на інформаційних стендах, офіційних інтернет-представництвах Іллічівського міського суду Одеської області, дотримання строків та процедур розгляду справ.

  Анкетування надасть можливість оцінити якість роботи суду та проаналізувати стан доступності правосуддя, а також посилити незалежність, ефективність та професіоналізм судової влади в Україні.

  Дані проведеного анкетування слугуватимуть основою для напрацювання рекомендацій щодо покращення надання судових послуг. Узагальнені результати опитування громадської думки будуть опрацьовані, прийняті до уваги та оприлюднені на офіційних інтернет-представництвах Іллічівського міського суду.

  Громадяни, які бажають взяти участь у даному заході, можуть отримати бланки анкет у відділі прийому громадян (канцелярія) Іллічівського міського суду Одеської області.

  Керівництво Іллічівського міського суду Одеської області та висловлює вдячність усім учасникам опитування.

 

Шановний Відвідувачу суду!

Пропонуємо Вам взяти участь в анонімному опитуванні громадян щодо ефективності організації роботи Іллічівського міського суду Одеської області.

Результати проведеного анкетування слугуватимуть основою для покращення надання судових послуг відвідувачам суду та розроблення відповідних рекомендації для вирішення проблемних питань і удосконалення діяльності Іллічівського міського суду Одеської області загалом.

На переконання колективу Іллічівського міського суду Одеської області, такий моніторинг громадської думки сприятиме налагодженню кращої роботи з відвідувачами суду та підвищенню рівня правосуддя.

Для заповнення анонімної анкети Вам необхідно пройти за посиланням:  https://goo.gl/forms/O8FTxM2MjABT9cdu2