Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Відбувся випуск стажистів Літньої школи юридичної практики при апеляційному суді Чернігівської області

02 серпня 2018, 14:46

Сьогодні, 2 серпня 2018 року, відбувся випуск стажистів Літньої школи юридичної практики при Апеляційному суді Чернігівської області.

Протягом місяця студенти юридичних факультетів вищих навчальних закладів мали унікальну можливість здобути первинні професійні навички: детально ознайомитись з роботою суду та обов’язками його працівників, відвідувати судові засідання та наживо спілкуватися з успішними правниками – суддями, прокурорами та адвокатами.  

З вітальним словом до випускників звернулися в.о. голови Апеляційного суду Чернігівської області, суддя-спікер Валентина Антипець та керівник апарату суду Тетяна Кривонос. Вони подякували студентам за небайдужість до знань та активність і висловили надію, що здобутий за час навчання досвід стане молоді в пригоді. Всі учасники проекту отримали сертифікати за успішне проходження стажування. 

Щиро вдячні за професійну підготовку майбутньої правової інтелігенції суддям і працівникам апарату Апеляційного суду Чернігівської області, голові Господарського суду Чернігівської області Миколі Фесюрі та прес-секретарю суду Юлії Гуринець, а також колективам Чернігівського окружного адміністративного суду та Новозаводського районного суду м. Чернігова.

Крім того, висловлюємо слова подяки за участь в роботі Літньої школи юридичної практики начальнику ТУ ДСА України в Чернігівській області Михайлу Целуйку, голові Бахмацького районного суду Павлу Пархоменку, прокурору відділу прокуратури Чернігівської області Євгену Шимку, адвокатам Миколі Торбєєву, Олегу Заболотному, Сергію Логвіну та Ніні Марченко, керівнику програм Чернігівського громадського комітету захисту прав людини Катерині Даньковій, правозахиснику Наталії Куликовій, а також головному спеціалісту відділу державної реєстрації актів цивільного стану УДР ГТУЮ в Чернігівській області Тетяні Соловей.

Нагадаємо, що Літня школа юридичної практики вже багато років поспіль проводить професійну підготовку майбутніх юристів. Дана ініціатива була започаткована головою Апеляційного суду Чернігівської області у відставці Садігом Тагієвим.

 За повідомленням прес-служби суду