Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

За вбивство матері - 11 років позбавлення волі

27 липня 2018, 17:19

          Жахливу картину вбивства було встановлено у ході судового слідства. Сварка між сином 1979 року народження та його матір`ю розпочалася під час домашнього застілля. Мати почала дорікати  сину через недостатні заробітки, розмова переросла у словесну суперечку. Коли жінка взяла у руки дерев'яну качалку, суперечка переросла у бійку.

          Судом  встановлено, що чоловік наніс матері 12 ударів у грудну клітину та 3 удари по голові качалкою. Від отриманих травм жінка померла на місці події.

          Син же вирішив приховати злочин і просто замкнув квартиру та поїхав до своєї співмешканки до іншої області. Тіло ж жінки  знаходилося у зачиненій квартирі майже 4 місяці.

          У судовому засіданні обвинувачений свою вину визнав у повному обсязі. Чоловік  пояснив, що конфлікти з матір’ю виникали неодноразово через її дорікання про відсутність у нього постійного місця роботи. У черговий раз під час суперечки чоловік і прийняв рішення позбавити матір життя.

           Він пояснив, що володів спеціальними знаннями щодо місць нанесення тілесних ушкоджень, які призводять до смерті, застосовуючи техніку одного із найжорсткіших видів карате - кіокушин карате, і умисно наніс руками удари в область грудної клітини.

Вирок чинності не набрав, тож може бути оскаржений до Апеляційного суду Хмельницької області, повідомляє Хмельницький міськрайонний суд Хмельницької області.

За повідомленням прес-служби суду