Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

ВРП погодила відрядження суддів до Яворівського районного суду Львівської області та Приморського районного суду міста Одеси

24 липня 2018, 14:40

Вища рада правосуддя під час засідання 24 липня 2018 року розглянула матеріали щодо внесення подання Президентові України про відрядження двох суддів для здійснення правосуддя у зв’язку з виявленням надмірного рівня судового навантаження.

Як повідомив доповідач – член Вищої ради правосуддя Ігор Бенедисюк, до Вищої ради правосуддя надійшли подання Вищої кваліфікаційної комісії суддів України з рекомендаціями на відрядження зазначених суддів. З матеріалів подань вбачається наявність визначених законом підстав для відрядження суддів. Рішення Вищої кваліфікаційної комісії суддів України про відрядження суддів обґрунтовані та прийняті з дотриманням встановленого законом порядку.

У зв’язку з наведеним Вища рада правосуддя ухвалила внести подання Президентові України про відрядження для здійснення правосуддя:

судді Виноградівського районного суду Закарпатської області Бак Мар’яни Дмитрівни – до Яворівського районного суду Львівської області строком на шість місяців;

судді Голованівського районного суду Кіровоградської області Шкамерди Катерини Сергіївни (на фото) – до Приморського районного суду міста Одеси строком на один рік.

 

Прес-центр судової влади України