Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

За повторне вчинення злочину чоловік проведе за ґратами 6 років

24 липня 2018, 14:32

           18 липня 2018 року суддею Ізюмського міськрайонного суду Харківської області закінчено розгляд кримінального провадження та ухвалено вирок громадянину С. 1975 року народження, мешканцю м. Ізюм, тричі судимому, за обвинуваченням у вчиненні злочинів, передбачених  ч. 3 ст. 185 КК України «Таємне викрадення чужого майна, вчинене повторно поєднане з проникненням до житла», та ч. 2 ст. 289 КК України «Незаконне заволодіння транспортним засобом».

            31 грудня 2017 року гр.С близько 18 години пошкодив стіну одного з гаражів кооперативу «Автолюбитель», що розташований по вул. Робочій та викрав двигун від мотоцикла. Через два дні крадій знову повернувся до місця злочину та через утворений ним отвір у стіні знову проник до того ж самого гаражу. На цей раз він незаконно заволодів мотоциклом 1988 року випуску.

            Пройшло два місяці і у березні той самий молодик через віконний отвір проник у складське приміщення Піщанського лісництва ДП «Ізюмське лісове господарство», що розташовано по вул. Сосновій, звідки таємно викрав велику кількість запчастин. Наступного дня крадій знову повернувся до складу та був затриманий на «гарячому».

            Своїми діями громадянин С. завдав потерпілим великої матеріальної шкоди. Дослідивши докази, враховуючи наявність судимостей, рецидив злочину, суд дійшов висновку, що  перевиховання обвинуваченого та виправлення неможливо без ізоляції від суспільства та призначив обвинуваченому покарання у вигляді 6 (ШЕСТИ) років позбавлення волі з конфіскацією майна.

 

 

За повідомленням прес-служби суду