Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Два місяці під вартою без права внесення застави – продовжено запобіжний захід колишньому очільнику Департаменту освіти та науки Хмельницької міської ради

24 липня 2018, 13:48

Слідчим суддею Хмельницького міськрайонного суду було продовжено запобіжний захід у вигляді  тримання під вартою без права внесення застави колишньому очільнику  Департаменту освіти та науки Хмельницької міської ради – Роману Миколаїву,  який підозрюється у вчиненні злочину, передбаченого  ч.3 ст. 286 КК України -  порушення правил безпеки дорожнього руху, якщо вони  спричинили  загибель  кількох осіб.

Нагадаємо, чоловік підозрюється в спричиненні дорожньо-транспортної пригоди в результаті якої загинули двоє осіб та отримали різного роду тілесні ушкодження ще 4 осіб, серед яких троє малолітніх  дітей.

Продовжуючи запобіжний захід у вигляді тримання під вартою слідчий  суддя  врахував, що чоловік підозрюється у вчиненні злочину, за яке  передбачено покарання у виді позбавлення волі  на строк від 5 до 10 років та скоїв перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння. Крім того,  продовжують існувати  ризики переховування від органів досудового розслідування та суду, незаконного впливу на свідків та потерпілих.

Слідкуйте за оновленнями на нашому сайті за посиланням: http://kmm.km.court.gov.ua/sud2218/  або ж у мережі Facebook за посиланням: https://www.facebook.com/kmm.km.court.gov.ua/ Telegram.

За повідомленням прес-служби суду