Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Засудженому за домашнє насильство замінено вид адмінстягнення  

23 липня 2018, 17:37

    23 липня  2018 року суддею Біляївського  районного суду Одеської області розглянуто матеріали за поданням інспектора Біляївського міськрайонного управління з питань виконання кримінальних покарань та пробації відносно засудженого М., 1991 року народження, жителя с. Петрівське, Біляївського району Одеської області про заміну невідбутого строку громадських робіт у зв’язку з тим що останній ухиляється від виконання постанови.

   Постановою Біляївського районного суду Одеської області від 21.06.2017 року на громадянина М.. накладено адміністративне стягнення у вигляді 30 годин громадських робіт.

Засуджений М. у судовому засіданні пояснив те, що не зміг прибути до органів пробації, оскільки  знаходився у м. Вінниця на заробітках.

Відповідно до статті 321-4 КУпАП передбачається, що у разі ухилення порушника від відбування громадських робіт постановою суду (судді) за поданням органу центрального органу виконавчої влади, що реалізує державну політику у сфері виконання кримінальних покарань, невідбутий строк громадських робіт може бути замінено штрафом або адміністративним арештом.

За результатами розгляду постанови, суд застосував громадянину М. адміністративне стягнення у вигляді 30 годин громадських робіт змінити на штраф у розмірі 127,50 грн.

 

Фото-Українська громадська рада 

За повідомленням прес-служби суду