Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

В Дніпропетровському окружному адміністративному суді проведено інструктаж з правил пожежної безпеки для працівників апарату суду  

13 липня 2018, 16:01

          За дорученням голови Дніпропетровського окружного адміністративного суду Андрія Коренева, сьогодні, 13 липня 2018 року в Дніпропетровському окружному адміністративному суді було проведено навчання для працівників апарату суду з питання пожежної безпеки. Навчання провів викладач навчального пункту аварійно-рятувального загону спецпризначення ГУ ДСНС України у Дніпропетровській області, підполковник служби цивільного захисту Микола Вдовін.

          Метою проведення пожежно-технічного навчання було підвищення знань працівників суду, більш глибоке ознайомлення з протипожежними заходами та діями в разі виникнення пожежі, напрацювання навичок з використання наявних засобів пожежогасіння.

          Під час заходу було обговорено обов’язки й дії працівників суду у разі виникнення пожежі, у тому числі порядок їх оповіщення та повідомлення пожежній охороні про виникнення пожежі та порядок евакуації.

          У ході навчання окремо зупинилися на застосуванні засобів пожежогасіння, а саме вогнегасників. Працівники апарату суду мали змогу детально ознайомитися з типами вогнегасників та закріпити знання на практиці.

 

За повідомленням прес-служби суду